Friday, December 17, 2010

aAhamdulillah..




Assalamualaikum.
Salam sejahtera


akhirnye ade masa untuk tulis entri lagi. hari ni sy off day. alhamdullillah, sy dapat smbung belajar lagi.

Ijazah sarjana muda pentadbiran korporat - uitm Shah Alam.
Tahniah buat diri sendiri..tapi rase nk nanges sbb 2 of ma best friend dapat kat melaka!! huhu.. tiqa amik BASS n intan amek HR.. sedih laa dorg xde.. sedih sgt tak terkata.. tapi da sy nak sgt amek course ni da mmng course ni ade kat s.alam je pon kan. Takpe, sy bole survive punye lahh.. insyaallah.

** intan n tiqa.. aku mesti rindu korang sgt2 pasni.. :(

Lastly, tetap rasa happy juge sbb ade seseorang kat sane yg bole temankan sy ^_^


Till next entry


Monday, December 13, 2010

Result akhir semester.. finally suda grad ;p


Assalamualaikum.
Salam sejahtera



Salam,hye. lambat tulis entry tentang result. Result kuar jumaat haritu bersamaan dgn 10 disember. sekarang ni sistem uitm da semakin baik, uitm hantar result final exam guna emel je. jadi xpyh da nk berebut2 n tggu lama2 depan lptop semata2 nk tgk result. dup dap dup dap.. finally... alhamduliiah.. walaupun keputusan bole dikategorikan sbgai ok je.. tp sy bersyukur sbb grad dgn cgpa 3 pointer dan keatas. Sekarang tgh tggu result untuk smbung degree pulak hari rabu nie. yg nie lagi lah berdebar2. doakan yg terbaik untuk sy k ;p