Tuesday, March 31, 2015

Entri Pukul 5

Assalamualaikum
Salam sejahtera

Yeay,  dah pukul 5 !

Dah boleh balik. Tapi hati ni rasa belum nak balik lagi. Sebab suami hensem saye takde kat rumah. Rindu pulak nak tunggu cinta hati ni balik kerja. Hihi...

Bahagia ?  Yes!
Alhamdulillah.. Syukur sebab dikurniakan suami yang baik.

Baby?
Belum ade rezeki lagi. Allah tahu bila aku sedia untuk menggalas tanggugjawab tu,, so just chill, usaha, doa, relax and wait for the good news..

Kerja?
Makin hari makin mencabar. Makin banyak kerja. Tapi makin relax. Aku dah tak setress dulu. Syukur

Harini entry pendek je, Lain masa kita taip panjang panjang ye. Nak balik rumah tengok Chappie and the sister duluu.. tata

Thursday, March 12, 2015

Wednesday, March 4, 2015

Rindu

Assalamualaikum wbt..
Selamat petang, salam sejahtera.

Assalamualaikum.
empat belas minit lagi nak pukul 5.
Tak sabar nak balik, Nak tatap kesayangan yg dah balik rumah.

Kesian suami saye tiga hari duduk wad sebab denggi.
Bila dia confirmkn yang doktor dah bagi balik rumah tadi, rasa happy sangat hati ni.

Tak boleh la nak tengok dia duduk atas katil wad tu. Jadi sebak.
Tak boleh nak jauh jauh beremggang dengan suami

.............nanti rasa Rindu.










Throwback masa saat bergelar suami isteri.
Masih malu malu lagi masa ni. 
Nak jeling suami sebelah pun taknak sebab malu orang tengok. haha