Saturday, January 7, 2012

Bila teringat memang susah nak lupa

Assalamualaikum.

Harini rase semangat sangat bekobar-kobar nak smbung study. semalam tak study lansung. padahal second paper esok petang. Nasib baik paper account je pun. Paper ni boleh score. insyaallah ^_^  

Dan bila nak study ni macam macam la setan setan ni duk hasut hasut. Mula lah teringat sesuatu yg sangat menyakitkan hati dan perasaan. Tarikh 5 May 2010 dgn 30 oct 2011 mmng sgt menyeksakan. Aku benci peristiwa tu!

Tapi aku tau semua yg berlaku ade hikmah yg tersembunyi. Itu kan dah takdir, kalau semua tu x berlaku aku tak kan kuat dan tabah seperti sekarang. Walaupun sakit sgt terasa sampai sekarang, tapi aku redha. Sehebat manapun kita merancang, hanya Allah yg berkuasa menentukan semuanya.







No comments:

Post a Comment