Sunday, April 8, 2012

Updated!

Assalamualaikum.. 

Dah lama x berupdate blog ni. Rasa mcm malas sangat. Tapi rasa syg pulak kalau x isi apa apa kan. sbb blog ni dah dua tiga tahun. nak update, tapi bukan malam ni. mungkin esok atau lusa boleh update panjang panjang sikit :)

****
Sebenarnya baru balik jalan jalan kat One Utama dgn kak eca, ain n nana. Sgt best. Mereka sgt menawan dan sgt pandai mengambil hati. Mereka banyak cakap dan sangat best. Terima kasih ajar saya main bowling hari ini ^_^

****
Next week ade midterm. Walaupun cuma 3 paper je, tapi semuanya reading paper. memang esok kena buka buku, buat nota, hafal habis habisan berteman nescaffe 3 in 1. Dulu sangat benci minum nescaffe 3 in 1 ni, tapi sekarang tekak dah boleh terima. Baru faham sekarang kenapa org tua tua cakap kalau benci lama lama boleh jatuh cinta. ok, ade kaitan ke ? haha. sewel!

***
Apa khabar agaknya ibu, ayah dan Along di Mekah sana. Semoga semua urusan mereka di tanah suci berjalan dengan lancar. Insyaallah.


Till next entry, Wassalam.


No comments:

Post a Comment