Friday, August 31, 2012

Tarikh kemasukan PTPTN sesi September 2012

Assalamualaikum..
Bila duit PT nak masuk?  jeng jeng jeng.


Disebabkan dalam keluarga kami sudah tidak ada yg bekerja lagi, jadi semua perbelanjaan semester ni akan bergantung pada duit PTPTN dan juga dari hasil gaji part time yg halal. itu pun kena mencari part time jugak ni buka sem nanti. Hidup sebagai students, cabaran tu wajib lah. Bila da masuk nanti kena buat bajet baru. byr sewa rumah, yuran,bil lagi.. macam2 lagi.

okey, ni LINK yg PTPTN dah keluarkan.Klik je okey. Nak crop pic mcm tak sempat pulak :))







No comments:

Post a Comment