Friday, July 4, 2014

Salam Ramadhan (:

Assalamualaikum
Selamat pagi ^^

Salam ramadhan. 
Semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna buat diri sendiri dan juge buat semua (:

Ramadhan kali ni agak berbeza sikit dari tahun lepas. Tahun lepas masa puasa banyak shift petang, tahun ni banyak shift pagi. Tahun lepas bnyak berbuka sendiri dan dengan famili, tahun ni berbuka dengan dia. Itu pun kalau shift sama.Dua dua kerja shift, so tak boleh nak demand lebih sgt pun. 

Mungkin ade sesuatu yg lebih manis dan bermakna tak lama lagi. Masih dalam perancangan. tu je yg aku mampu, Mampu nak merancang dan melaksana. Jadi atau tidak, DIA yang tentukan. Kadang bile aku duduk sesorang, selalu terfikir macam macam. Yg negatif selalu ade. Betul ke keputusan ni.. dah sedia ke aku ni? kadang kadang serius aku rasa nak give up. Ya Allah, selalu rasa mcm tu. Selalu rase diri tak sempurna lebih dari orang lain. dan selalu rasa aku tak layak untuk jadi peneman sesiapa, selalu rasa macam kesian sgt kat dia sebab dia pilih aku. Sebab tu aku selalu tanya soalan bodoh dan merepek, sebab aku nk sedapkan hati sendiri. Dah jadi mcm takut. entahlah.

Tapi walau mcm mane pun, aku tetap nak hadap semua rasa ni, aku tetap nak tempuh segala yg datang bersama sama. Niat yang baik InsyaAllah dipermudahkan. Dan aku harap semangat ni bukan untuk kali ni saje, tapi sampai bila bila. 





Rasenye banyak nak update.. tggu nanti (:




No comments:

Post a Comment