Tuesday, March 31, 2015

Entri Pukul 5

Assalamualaikum
Salam sejahtera

Yeay,  dah pukul 5 !

Dah boleh balik. Tapi hati ni rasa belum nak balik lagi. Sebab suami hensem saye takde kat rumah. Rindu pulak nak tunggu cinta hati ni balik kerja. Hihi...

Bahagia ?  Yes!
Alhamdulillah.. Syukur sebab dikurniakan suami yang baik.

Baby?
Belum ade rezeki lagi. Allah tahu bila aku sedia untuk menggalas tanggugjawab tu,, so just chill, usaha, doa, relax and wait for the good news..

Kerja?
Makin hari makin mencabar. Makin banyak kerja. Tapi makin relax. Aku dah tak setress dulu. Syukur

Harini entry pendek je, Lain masa kita taip panjang panjang ye. Nak balik rumah tengok Chappie and the sister duluu.. tata

No comments:

Post a Comment