Wednesday, April 22, 2015

Exam

Assalamualaikum

Aku dalam Opis ni.

Supposedly kena buat kerja. Tapi semua kerja buat masa ni aku dah setelkan. Just jumaat nanti je kena follow-up balik untuk program Sabtu ni. And Jumaat nanti aku nak ajak penyelia pergi tempat program untuk check tempat and makesure tempat semua dah okey so hati dah boleh lega. Untuk program kali ni aku kena jadi Timbalan Pengerusi. So tanggungjawab tu besar. Memang lah bukan aku yang buat kerja tu, aku just follow up and pastikan semua berjalan lancar. Sebab apa-apa nanti aku yang kena jawab. Tarik nafas dalam-dalam jap. Fuhh

Exam.
Esok aku ade exam jabatan. So ingatnye jap g aku nak study ni.. Tapi dah kenapa rase macam tak bersemangat je ni syuhada hoi. Tapi kene jugak study betol2 sebab Exam ni untuk Sah Jawatan dalam Kerajaan kan. Rileks lah. 



nanti update lagi.. 

No comments:

Post a Comment