Thursday, October 15, 2015

Alhamdulillah, 26 tahun (:

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Syukur Ya Allah..

10.10.1989 - 10.10.2015
Genap 26 tahun. 

Terima kasih buat suami yang buat suprise untuk isteri dia ni. Terharu sangat. Ingatkan nak pergi makan-makan je, tapi rupanya suami dah plan baik punya dengan staff dekat situ. Haishh. pandai betul awak kan.

Thanks suami. thnks untuk hadiah tu, thanks lagi untuk masa yg awk spend dengan isteri awak ni (:

Terima kasih jugak buat family sebab luangkan masa dengan aku. tengok wayang sama-sama. best sangat sebab bukan selalu dapat macamtu kan. Tengok boboiboy the Movie dengan Alif memang sangat mencabar.

Terima kasih juga buat kawan-kawan yang wish. Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment