Thursday, January 20, 2011

psstt.. No bilik saya 3B-01-42




Assalamualaikum.
Salam sejahtera


Salam,hye.akhirnye ade masa juge untuk blog yg da bersawang ni.pejam celik pejam celik dah 3 minggu sy berada di shah Alam.Buat ape kat Sini? jln2 cari mkn ke hape syu ni.sbnrnye Uitm Shah Alam dah pnggil2 sy dtg sini..so terpaksa la dtg walaupun xde mood lg nk menghadap segala buku2 n assignment yg skrg dah pun berjaya memeningkan kepala sy yg dah sedia serabut ni.


So far, segalanya kat sini ok je. lebih kurang je mcm di Melaka dulu. Cuma undang2 kat cni x ketat la sngt. sini makanan pun murah je. Means makanan dlm uitm mmng murah la tapi kalau mkn kat luar mmng kena bwk duet lebih. certain tempat makanan sgt melampau2 mahalnye. =( tapi walaupun murah, badan kami kat sini makin berat. huu..walaupun hari2 ke fakulti  exercise nek tagga yg lg tinggi dr Tun Merah kat Lendu tue. Tapi berat tetap makin bertambah. pelik tapi benar. tolonglah buat muka percaya.


First of all, mase daftar kolej haritu, sy keseorangan. Kawan2 yg len sume nak duk umah sewa kat luar. Mase daftar tu sy tulis je nama kat bilik 3B-01-42 nie,yg da ade 3 org.means dgn kehadiran sy maka cukuplah bilik tu 4 org.n Secara kebetulan kami ber4 ambil course yg same.


Rumet sy ada 3 org, Aini,Eja n Piya. Aini n Eja dr Kedah n Piya pula dr Sabah. Buat masa ni mereka ok. Dalam mase beberapa hari je kami boleh rapat mcm adik beradik .



uppss..x cukup sorg lagi...



haa..ni baru complete
dari kanan: Aini, Eja, Piya ,saya :)



Okey, Masa sgt jeles dgn sy. Jumpe lg. Wassalam

No comments:

Post a Comment