Sunday, October 30, 2011

Cover magazine yg x siap2 lg..

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua. ^_^

Sejak due mejak nie entri2 kat dlm blog nie mcm entri lepaskan luahan perasaan pulak kan. Yes, it is because this is my personal blog, who i shared it with anyone yg singgah dtg blog ini. Means, x kisah la kan nak post tentang apa pun. sbb ini blog peribadi tetapi dibuka untuk bacaan umum. Jadi jgn merungut la ehh bila baca entri2 kat sini.. hehe..  ^_^

Untuk minggu lepas, midterm test da setel. Terasa ringan sikit bebanan kat atas bahu ni. kalau tak rase mcm ada batu bata, cuma invisible je. Tapi this week ada plak mandarin oral speaking. Haa amek kau syu. dah la banyak pulak tu soalan die.  Tabah syu tabah. 

Sekarang sedang berhempas pulas menyiapkan cover magazine.. Dari td duk belek2 pic dlm laptop ni tp mcm semua x sesuai untuk jadi cover magazine. Semua yg ade pic tersengeh2 tensenyum2 mcm kerang wangi. =.=". 

ok, nak p buat cover magazine satt.. bye2 ^_^







No comments:

Post a Comment