Tuesday, July 10, 2012

Segmen: Kembar Asyiqin :)

Assalamualaikum.

Dah lama lama lama sangat tak join segmen sesape. Tadi blogwalking kejap dekat page CX , beliau buat segmen. sangat tertarik nak join segmen tu sebab based on tarikh birthday korang. Means, korang akan jumpa n kenal orang orang yg lahir bulan sama atau mungkin hari yg sama . Officially boleh jadi kembar lain mak ayah nanti. hehe ^_^ 

CXopportunities



Tarikh lahir: 10 0ktober 1989 (23 tahun dahh)
Bintang: Libra

kalau dalam bulan islam pula:
 10 Raby` al-awal 1410 A.H.  

okey. sape nak join, klik header di atas. Tawaran masih dibuka smpai 15 Julai ni. ^_^


1 comment: