Thursday, June 12, 2014

kesayangan

Assalamualaikum..
Salam sejahtera (:

Sekarang di Nilai, menghitung detik nak pulang ke bandaraya Kuala Lumpur. 

KL ? 
dah setahun pun.
Tempat yg penuh suka penuh lagi duka. Macam macam dah jadi. Jadi macam dalam sekelip mata je.Tapi aku berterima kasih sebab diberi rasa pahit hempedu tu. Terima kasih bg sesiapa yg berkenaan, kalau tak sebab dia.. mungkin smpai sekarang aku terus terperangkap kan. Mungkin smpai sekarang aku tak dapat keluarkan diri dari semua rasa tu. Dan sekarang aku rasa lain.. rasa bebas dan rasa bahagia. Aku suka rasa ni.

Betul lah orang cakap, setiap yg berlaku ade hikmahnye. Aku akui tu ..  **senyum..

Hai 880110
terima kasih sebab datang tiba tiba dalam hidup aku. Datang dan bawa pelangi dalam hati.Tak pernah terfikir, tak pernah terjangka langsung. Datang saat aku dah boleh terima segalanya, datang di masa aku dah jadi makin kuat. Datang masa hidup aku dah semakin berseri. Datang selepas aku dah belajar menepis rasa sunyi tu. Datang bila aku rasa dah sedia nak terus langkahkan kaki ke depan. harapnye ini yg terakhir. Noktah.

Semoga rasa yg indah ni smpai ke akhirnya ^^

880110 yang selalu dihati,
Good luck untuk rezeki yang baru ni, semoga dapat jalan kan tugas dengan tenang dan tabah in the future. Nak gtau yg awak nampak segak dengan kemeja pink tu. tak tipu tahu :p




Ya Allah, andai ini jodoh, permudahkanlah..






1 comment:

  1. Amin... In shaa Allah syg. Moga dipermudahkan. :)

    ReplyDelete