Wednesday, January 2, 2013

Confused

Assalamualaikum.
selamat petang dan salam sejahtera.

Rasa nak demam! 

Tadi baru kena hujan. Hujan lebat. Habis basah kuyup. Nasib baik beg laptop ni tebal, selamat laptop and notes and buku and barang barang lain x basah. Fuhhh.. Ni semua punca dari pakcik teksi tu la. Beliau tu taknak masuk dalam kolej. Nak marah x berani. Dah la hujan lebat. Die lelaki aku perempuan. Macam macam boleh jadi kan. Tapi alhamdulillah, selamat sampai.

Naik teksi terus pergi kolej, sebab nak ambil motor dan singgah fakulti dulu. Ada appointment dengan madam Nabilah. Ade part yg still blur lagi. Tapi madam call gtau yg die x boleh sebab nak ambil anak dia. So, madam terangkan la dalam fon tentang part tu. Last2 madam cakap, sebenarnya part ni x masuk exam esok. x payah baca !   haha (:

So, lepas sampai kolej, tunggu hujan reda sikit terus balik rumah sewa. Masa tu memang rasa pening dah. Dgn basah kuyup lagi. dengan sejuk lagi. dengan selsema lagi. sampai rumah terus pergi kedai runcit beli panadol soluble, dengan harapan selsema ni cepat hilang secepat yang boleh. 

itu tadi.. tapi sekarang... confused.

Keliru dgn hati.  Pening. makin pening lagi bila kena hujan ni. Ah sudah, hati sila kuat. Akal mohon waras. Takde ape yang akan berubah. 


Till next entry,