Sunday, March 16, 2014

Congrats on your wedding (:

Assalamualaikum..
Salam sejahtera :)


Tahniah buat pasangan Wani dan Faliq! 

Thanx Kak Wani wasap pic ni kat syu (: 


Kenal Kak Wani masa mula mula masuk kerja kat company ni, dari bulan 6 2013. Satu group masa training and selalu share rahsia suka duka bersama. She is one of the person yang kau boleh percaya and  boleh pinjam bahu  luah segala ape yg terbuku. Yes kenal mmng tak lama, tapi kalau kau fikir masa dan waktu yang lama tu perlu untuk kenal hati budi and konon dari hati ke hati, kau silap. Bak kate Ustazah Fatimah Syarha, kenal lama tapi yang kau dapat cuma lakonan semata. Kenal sekejap tapi bila hati dah rasa selesa, bila kau perlu nasihat dan kata kata semangat untuk kau pulih dari luka yang datang hentam tiba-tiba, dia pilihan terbaik.

Ingat lagi haritu, beberapa minggu sebelum dia jadi isteri orang, sempat kami keluar makan gossip sama sama dari petang smpai malam. Round satu jalan Tar nak cari tudung nikah yg super cantik, selesa,labuh dan murah tu. Akhirnya dapat kan. Sempat jugak bicara dari hati ke hati wanita ni. and sempat juga bahu yang kecik tu dipinjam jadi tempat sandarkan hati ni sekejap :)

Tq for everyting kak wani, be a good wife to your husband. To Faliq, jage kakak kita baik2 tau (: