Tuesday, April 1, 2014

April (:

Assalamualaikum.
Cepatnye mase berlalu. Dah April!!

Baru lepas bercuti tiga hari. Dua hari menghabiskan masa dekat rumah sahabat baik di Klang, diminta jadi pengapit tak rasmi majlis bahagia beliau. Selamat berbahagia Intan dan Herman, nak tempek gambar pengantin xde lagi. gambar belum siap, kena tunggu abang cameraman siapkan edit dulu. 

Letih! 
walaupun sebenarnya cuma duk temankan dan layankan si pengantin ni, tapi ntah kenapa badan rasa letih sangat mengalahkan orang yg duk rewang kat luar rumah. Haha! dengan pergi temankan pengantin berinai last minit sebab inai instant yg salah beli, dengan nak cari kasut malam berinai lagi.. itu lagi ini lagi.. Kesian si pengantin kene dengar bebelan kawan dia nih. Geram jugak sebab kene buat kerja last minit gini. Tapi Alhamdulillah semuanya berjalan lancar (:

Majlis ni ade malam berinai dengan Hari bersanding. Nantilah, nak cerita satu satu bila gambar dah siap nanti. syok sikit cerita bila ade gambar kan?


Nah.
tetiba dengar lagu ni..

senyap

Eh, Frozen ni tuju lagu ni untuk aku ke? haha (:


It's funny how some distance,
makes everything seem small.
And the fears that once controlled me, can't get to me at all
It's time to see what I can do,
to test the limits and break through.
No right, no wrong, no rules for me.
I'm free!


Let it go, let it go.
I am one with the wind and sky.
Let it go, let it go.
You'll never see me cry.
Here I'll stand, and here I'll stay.
Let the storm rage on.


My power flurries through the air into the ground.
My soul is spiraling in frozen fractals all around
And one thought crystallizes like an icy blast
I'm never going back; the past is in the past