Saturday, April 19, 2014

Welcome to the new world!

Asalammualaikum..

Alhamdulillah, tanggal 15 April 2014, kakak ipar selamat melahirkan baby girl yg sangat comel! Famili g kedah p tengok baby tapi aku tak dapat ikut sebab kerjaaa.. Nak nangis.Thaks kat adik sebab wasap pic baby. Entah bila dapat jumpa puteri kecik tu..Tengok gambar je dah rasa nk cium2 dia.. Mak Lang tak sabar nak ketemu sama kamu, tahu!

Sekarang aku adelah makcik kepada seorang putera hensem dan seorang puteri comel.Si abang nama dia Ahmad Alif Zikri, dah dua tahun pun abang hensem ni.Hobi dia suka main kereta ngan sepak bola. Sangat aktif dan pandai ambil hati orang. Semua orang suka and sayang dia. Dah besar nanti jaga adik awak elok2 tau abang!!

Alif ni dah la nakal, nanti adik da besar sikit, mesti dia ajak adik die main bola. haha.


Comelnyaaaaa Hanani. Rasa nak masuk dlm gambar nak peluk cium dia!


Abang dan adik (: 

So, welcome to this dunia yang penuh pancaroba Afrah Hanani .Semoga menjadi anak yang solehah, taat pada ibu dan ayah ye syg (:




Haa... Hanani pun ade kawan.. tua beberapa hari je dari Hanani tau (:      Jeng jeng jeng.....



Dan tak lupe jugak tahniah buat sahabat, Izzati Arifin sebab baru juge dapat baby boy! Comel sangat baby si iejat ni, geram sangat. Buat Muhammad Rayyan Qushairy, semoga jadi anak yang taat dan soleh tau. Dah besar nanti jaga ibu ayah elok2 ye (:


Till then, selamat malam (: