Monday, December 8, 2014

46 Hari lagi

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..

Alhamdulillah akhirnya ade kesempatan lagi nak update blog. Dalam sedar tak sedar ade lagi sebulan lebih nak bergelar ratu sehari. Ada 46 hari lagi Syuhada! Tapi masih banyak persiapan yang perlu diambi perhatian lagi. Dalam sibuk menghadap tekanan dengan kerja baru, kadang kadang rasa tertekan jugak nak buat persiapan untuk majlis.  Nak buat list jap

Katering & kanopi - Ct3 katering
Andaman- Mahligai Qaseh Masturah
Saringan hiv- done
Kursus Kahwin - done
Borang-borang- in progress
Baju nikah-otw
Booking Tok kadi- otw
kad kahwin-otw
Goodies bag- otw
Andaman pahang-otw
Gubahan hantaran-otw
Booking Homestay-otw
Pengapit pengantin-otw

Hahahaha. banyaknye la otw. pening kepala. takpe, InsyaAllah akan siap jugak list yg masih otw tu

Semoga dipermudahkan..

1 comment:

  1. wahhh dah nak dekat dah majlisnya ye...

    moga dipermudahkan urusan :)

    *tma kasih ucapannya td kat entry mun...

    ReplyDelete