Wednesday, December 24, 2014

Runsing

Assalamualaikum.. 
Salam Sejahtera buat semua ^^

Rasenye dah bercampur baur perasaan aku ni sekarang. Rasa marah, geram,sedih dengan diri sendiri. Tentang kerjaya la kan. kerjaya baru ni banyak buat aku runsing. Bukan runsing dengan kerja itu sebenarnya, tapi runsing dengan sikap sikap staff yang aduh... mentang mentang lah aku ni muda belia remaja..senang dikau memperkotak katikkan. Takpe..tunggu je.. biar aku study all the pekeliling and prosedur, so senang nak buat planning pasal pengurusan staff dekat sini. Sabar Syuhada.. Small matter je semua ni.

chaiyok ^^

No comments:

Post a Comment