Saturday, July 29, 2017

PINDAH RUMAH LAGI

Assalamualaikum WBT
Salam sejahtera buat semua.

Haritu dah berazam nak selalu update blog, tapi sangat-sangat kesuntukan masa sekarang ni, Lepas je balik dari handle bengkel semiggu dekat Kalumpang Resort & Training Centre  rabu lepas, terus ambil cuti 2 hari untuk urusan pindah tumah. 

Kenapa nak pindah rumah? sebab itu memang hobi kami. hahaha! takdelah. Adala sebabnya kan. Rumah yang nak pindah ni kecik lagi dari rumah sekarang tapi bagi aku lebih selesa. Sewa pun lagi murah. Sementara nak dapat giliran duduk kuarters kerajaan ni, so boleh la kita pilih-pilih sikit rumah sewa yang kita nak duduk tu kan? Takde salahnya pun.

Mungkin lepas setel pindah rumah nanti, boleh la aku update blog selalu. Mostly yang aku nak cerita pasal Perjalanan TTC dan Misi turunkan berat badan. Doakan semoga semua urusan aku dipermudahkan ye. InsyaAllah..Amin..


No comments:

Post a Comment