Friday, March 18, 2011

his wedding :)

Assalamualaikum
Salam sejahtera kepada semua :)

Dah lame sgt tak update blog. Ade jugak yg suruh update.  -.-'  mane la mereka tau kan pasal kewujudan blog tah hape2 nie. Tekejut gak dorang aritu tibe2 suh update blog. Rupa-rupanya dorang intai2 blog nie dlm diam ehh.. kan da kantoi.. ehehe  ^_^

*****
Sbtu n ahad sy 1 family p penang n kedah. Sbb ade majlis pernikahan angah kat jitra. Dah die dapat jodoh dengan orang jauh kan..tahniah la. So far kenduri kat rumah belah perempuan berjalan lancar, cuma xde kompang dengan bunga manggar.. Tapi simple dan sgt meriah~  Heheh.. suke la Encik Mazlan n Puan Maskinah dpt menantu dalam usia yg belum cecah 50 pun lagi. Ayah baru 48 and ibu 46 ^_^.








p/s: minggu depan 27hb majlis di rumah sy pule. jemput dtg ramai2 k.. 
      (mcm kau lak yg nk kawen kan syu kan .. :p )





No comments:

Post a Comment