Friday, March 18, 2011

minggu yg cantek :)

Sepanjang minggu nie dan miggu2 sebelumnye, mmng byk sgt perkara yg berlaku. Minggu lepas selama 1 minggu kami satu fac xde kelas, sbb ada midterm exam. Time nie lebih kurang sama cam dalam final exam. Menjawab soalan2 test secara serentak. Semua sama, cuma bezanya beg xpyh letak luar dewan :p

****
Pagi isnin dalam pukul 4 pagi, sy dah sampai kat s.alam. Sy suh ayah anta sy kat s.alam mase dlm pejalanan balik dr kedah. Kebetulan satu laluan kan. Itu pun sebab sy ingatkan ade test CTU pagi2 kul 8.30 tuh. So, sampai2 bilik je terus tido. Dalam kul 7.30 eja dah bising suh bangun. p klas ke tak katenye. Dalam mate yg mengantuk mamai2 tu p la kat klas. 


Tapi dgn selambenye ustaz ckp 'ok kite mulakan kelas sekarang, sy xnk wat test arini. terpulang lah pada sy nk wat test mnngu depan ke, mnggu lagi satu ke o mnggu sebelum final.' 


HAaaaaaaaaaaaaaaaa... memang rase nk menangis je kat situ. mase ustaz mangajar kat depan, bape kali daa sy kuar kelas. ngntuk. duk lepak jap kat luar amik angin.. ustaz x pasan kott..haha.. Ni sume ngntuk nye pasal. Maaf Ustaz. 

****
Pas klas CTU, tibe2 dorang cakap ptg tu ade test law plak. Haa..dalam hati gelabah la kan sbb kat kedah mmng tak bawak buku law pon, Tak expect pon ade test law mnggu tu. Tapi alhamdulillah la juge mase dlm kelas tutorial tu ramai yg pujuk puan mimi suh tunda test tu. Akhirnye test ditunda next week. Syukur sgt2. haha. Tapi my rumet protes laa sebab dorng da study awal2 n da menghafal cases2 law tu sume..huhu

****
Semalam, ade budak tu jatuh longkang. Malu3...tu la, jalan laju2 tak pandang bawah. naseb bek tak ramai orang kat situ. sampai sekarang rase lg sakit kat lutut nie. Berdenyut2. Nasib bek semalam Eja da bg minyak panas. Sapu2 kat situ rase lega la sikit.. Walaupun mlm semalam da dpt mkn mcD ngn encik Iqbar, tp rase sakit kat lutut tetap berdenyut2. Awak x pasan ke sy jalan slow2 nk cover sakit lutut tu??huhu.. Tp xpe, rase di hati da berbunga2,itu yg penting. 

haha..dah semakin mengarut. so stop kat sini. bye2 korang! 

p/s: mesti seronok budak berdua tu kat kg. jeles2 :(

No comments:

Post a Comment