Thursday, June 30, 2011

Bintang - Hari pertama

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua :)


Hari ni hari pertama buat part time kat bintang fashion :)
terasa mcm nak buat log book via o9 pulak.
nak rekod setiap perkara setiap hari kat sini.ok kan?

Hari ni baru masuk. kat sini ade 3 staff lama. Qilah, Rita, kak Sham. So far, dorang ok jek. rajin buat kerja. Cume qilah macam ganas sgt plak. hehe :) tapi die ok, aritu sy mintak keje pun dgn die lah.Rehat kat sini 2 jam. sy rehat dr jam 3 hingga 5. Ok lah, x payah ambil masa keluar untuk zohor n asar kan.

Customer tak ramai pun. sebab hari khamis kan. Lagipun kat kedai ni orang macam tak masuk sangat.. tah kenapa.. tapi lagi bagus. tak la byk sgt keje den.. haha :) Kat sini sy jage men department, iaitu baju2 lelaki yang kebanyakannye indon, bangla, indon, bangla je yg datang beli..n lastly kedai tutup kul 10 malam.

ok, dah habis cerita tuk hari pertama. bye2 :)

No comments:

Post a Comment