Sunday, September 4, 2011

Rayuan kolej berjaya, tapi dilema pulak!

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua pembaca yg budiman ^_^

Berbalik pada tajuk entri di atas. yes, sy dalam dilema. Tadi duk sajelah nak bukak website uitm kan. tgk status rayuan kolej. takde la terfikir uitm nak update status tu, sbb selalu p tgk2 die tulis sedang diproses jek. tapi bile tengok tadi..jeng jeng jeng!!


Dengan berjayanya rayuan kolej nie, maka bermula lah dilema diri ini. mahu duduk luar atau duduk di kolej? Arghhh!! buntu buntu. dah la duet deposit umah sewa dah bayar. isk3.. Bayar deposit ni sebab orang2 cakap sgt susah nak dapat rayuan kolej. so, bajet2 x dapat lah kan, sbb bukan lah rajin sgt p aktiviti2 kolej. Erm..xpe2 ade masa lagi untuk berfikir..


6 comments:

  1. sm le,dlu cmni gk..last2 duk luar 1sem je.pstu msuk dk kolej melati gk..pyh le duk luar.huhu..

    ReplyDelete
  2. huda pernah 1 sem duk luar,,then terus duk kolej pastu..duk lua sgt2 susah//if ade motor sgt senang la duk luar,,tp duk dlm nak g fak dekat,save,, lg satu..duet jimat gile..trust me.. tp duk luar ley hang out mlm2 an..hehehe

    ReplyDelete
  3. satu sem je sy duk melati. pastu duk rumah sewa. tapi better duk kolej. berbaloi2..duk luar ni byk kene gune duit.. kalau pandai jimat xpela..

    rayuan mmg senang nak dpt..sbb ramai jugak yg nak dok luar.. bebas sikit. itu utk bdk2 yg suke kebebasan sikit ar.hoho..

    ReplyDelete
  4. huda & aesya : Hehe..rasenye sy duk luar je lah kot, kalau x best duk luar sem ni, sem depan apply kolej balik ^_^

    ReplyDelete
  5. better dok kolej :) mcm2 benefit dpt.

    ReplyDelete