Wednesday, September 14, 2011

semester baru di shah alam :)

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua pembaca yg budiman :)


Sekarang sy kat shah alam, sesi persekolahan yg baru pun sudah bermula mingu ni. Tapi mcm malas je nak p klas awal2 minggu. students tak ramai, lecture tak datang, touch n go makin kurang nilainye, lagipun bazir air ne basuh baju untuk klas seminggu.. Alasan alasan alasan!!  ^_^

Semester ni sy duk rumah sewa, kat pusat komersial. Duduk dengan eja,dijah,kak naz n yun. So far dorang ok. sekarang rumah y kosong ni dah pun ade peti sejuk, mesin basuh, dapur dan sebagainye. dah fully furnish dah :). Sebab owner hanya sediakan meja makan, kusyen, kabinet dapur, kerusi,katil,tilam n cadar je.. heee.. best betul owner rumah nie. sewa murah, tambah lagi perabot. Yg untungnye kitorang lerr  ^_^

Bawah rumah ni kedai mamak, open 24 jam, bilik saya pulak bilik master, kat tepi tingkap depan, so malam2 nak tido wajib letak earfon kat telinga n pasang lagu kuat sikit. Malam tadi memang terkejut, sebab tengah2 tido, orang kat kedai mamak bawah ni jerit2 'golll!!'. Hahaha.sakit jantung aku. 



4 comments:

  1. dah review blog kamu..:)

    http://www.dianarashid.com/2011/09/asyiqin.html

    ReplyDelete
  2. tinggal dekat dgn kedai memang macam tu... rumah makcik shera pun dekat dgn kedai... selalu la dgr bunyi2 kereta ni...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah.dari blog kak diana.;) sabar jelah dengan situasi tu..hehe.selamat belajar..

    ReplyDelete
  4. Kalau kedai mamak tu ada Wifi .. OK gak. tiap² hari dapat internet free. Hehehehe (",)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete