Tuesday, May 13, 2014

Sampaikan salam (:

Assalamualaikum (:
Selamat malam.

Hi silent reader,
Sihat tak hati tu hari ni ^^
Harap semakin kuat (:

Harini cuti, macam biase balik nilai menghabiskan mase dengan kesayangan semua tu. Shift minggu ni tak menentu, ade shift pagi, shift petang pun ade jugak.  pusing ! Harini macam biase duk depan laptop je dengar lagu, download running man. Handphone siap siap dah serah pade adik, sorilah sebab tak reply atau lambat reply msg sape sape pun.

Rutin setiap hari berjalan macam biase, cume ade sedikit yang berubah. Adelah kan. dan aku happy (:

Aku pening ni,
cmne nak smpaikan salam pade orang yg tanya tadi tu?
880110
Tadi memang tgh terfikirkan..
so..untuk yg lahir hari same, tapi bulan dan tahun beza tu. mai nak habaq,
Salam tu untuk hang je sebenarnye. saje nak berahsia konon kan.
Memang dasar aku suke cakap berbelit belit. haha (:


Semoga ukhwah itu berpanjangan dan tak rapuh atas sebab ape sekalipun.
Insya Allah (:

Till next entry ^^


meh join sekali,

Mark Adam comey (: 



No comments:

Post a Comment