Friday, May 30, 2014

Penghujung Mei

Assalamualaikum
Selamat malam (:

Dah smpai penghujung Mei.
Kalau boleh nak terus ade dalam bulan Mei, sebab indah..

Rabu lepas sebenarnya baru je lepas interview. Interview same je mcm yang lain-lain, cuma kali ni semangat tu terlebih lebih. Terima kasih wahai pemberi semangat ^^ InsyaAllah ade rezeki tak ke mana. Kalau tak berjaya pun dah puas hati sbb dah usaha dan dah buat preparation ape yang patut.

Hai awk 880110 ,
Tahniah sebab dah dapat tawaran yang di nanti. Alhamdulillah, ade sebab awak reject offer yang sebelum ni kan. Rupanya awak nak dapat yg lebih baik lagi. Jadi, untuk 11 jun nanti, saya doakan yg terbaik untuk awak. Semoga segala urusan awak dipermudahkan, semoga tenang, sabar dan ikhlas ye awak (:

Beberapa jam yg lepas baru je menghabiskan masa cuti dengan dua orang kesayangan. sayang luar, sayang dalam juge. dalam hati yg penting (: Terima kasih sudi menyerikan harini dan juga hari hari kedepan kalau masih sudi lagi. Dah banyak yg berubah. Terima kasih ^^

Tapi selalu aku takut nak gembira lebih lebih mcm ni,
sebab mesti ade rase sakit.



Kenapa skrg kau nk muncul lagi... 

....speechless.





No comments:

Post a Comment