Thursday, August 21, 2014

Bertunang

Assalamualaikum..
Selamat malam semua ^^

Alhamdulillah, genap 6 hari menjadi tunangan orang ^^ 
Syukur Alhamdulillah sebab majlis berjalan dengan lancar. Sangat lancar dan sempurna (:

Perasaan dah bertunang?
happy sebab dah rasa ade kesungguhan nak membina masa depan bersama dia.
Gembira dan rase bertuah sebab diberi peluang untuk bertemu dan kenal org macam dia.
Semoga dipercepatkan serta dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin nanti. InsyaAllah ^^

Meh kita share pasal majlis. Sebetulnya majlis haritu ade dua. satu majlis aqiqah anak buah disebelah pagi, majlis merisik dan bertunang pulak sebelah petang lepas zohor. Perasaan sebelum majlis tuh entahlah. macam2 aku rasa. tak tau nk gmbarkan mcm mana. Rombongan pihak lelaki smpai dlm pukul 2 lebih. bincang bincang sekejap je and tibe2 aku dah dipnggil keluar. Masa tu dup dap dup dap yg amat smpai rasa taknak keluar. Haha. rasa nak cepuk diri sendiri

Bila dah keluar, salam bersalaman dengan bakal family, terus duduk atas pelamin yg diy sendiri malam sebelum majlis tuh. Masa tengah duduk sorang2 sebelum sarung cincin tuh rasa macam nk senyum pun bibir terketar2 sebab segan semua dok pandang. Hee.. biase lah org pemalu kan. Nasib baik ade bestfriend, Nana tolong jadi potograper and kak ipar ade kat sebelah teman aku. hee. Thanks Kak Nisya. berjaya turunkan darah gemuruh nih. 

Okeh jom tengok pic pulak . jeng jeng jeng


sesi sarung cincin risik dan tunang. Yeaa dah jadi tunag orang. kiki


adik adik n sepupu yg gojes ^^

The hantaran (:

Tert BFF. Yg belah kanan sekali pakai shawl tu 
yg tolong mekapkan.thnks iejat ^^ (:


Tak sempat nak snap pic dengan Solehah. Sol la orang penting sebenrnye dalam majlis ni.. hehe ^^
To Nana, thks so much sebab sudi dtg and tolong snapkan pic (:

Majlis ni dia pun ada datang sekali, tapi tak mahu letak pic dia..kiki. nanti dah selalamt ijabkabul kite letak pic bersama banyak2 sangat okey ^^


Till next entry..

1 comment: