Friday, July 31, 2015

Belajar Sabar

Assalamualaikum
Salam Jumaat, selamat petang.

Seminggu dua ni ade je yg x kene dengan aku. Aku cepat sangat nak marah.

kau rasa?

Camne tak rasa nak jadi hulk bila orang masuk bilik opis then guna barang aku tanpa izin? 

Camne tak rase marah bile pembekal konon nak hantr quotation jam 12 tapi sampai sekarang tak muncul-muncul? sampai aku nak je call then marah pembekal tu and cari pembekal lain yang tak menyusahkan hidup aku.

Camne tak rase nak lempang je muka orang bila orang tu sibuk nak push push aku buat bende yang bukan kerja aku? well.. memang taklah aku nak buat kerja kau. buat bodoh boleh lah. Aku banyak lagi kerja nak buat tahu?

tapi nasib baik aku tak buat semua tu.

hingga sekarang memang aku boleh sabar. 

tapi bila kesabaran aku hilang... jangan nak menyesal lah.

k bye



No comments:

Post a Comment