Friday, February 4, 2011

bosan, jd sy o9 :)

Salam,hye.

Berjumpe lg kite pd mlm ni. Sy dah ade kat Salam. ^_^ Nie dr td o9 je. Bosan punye pasal. Nak buat esemen tggu mlm sikit lah, baru mood rajin dtg. hee :) Skrng tgh tggu Si Aini balik. Die ckp nak balik hari ni. Tapi usahkan Aini, byg2 Aini pun sy x nmpak lagi.
*****
Abg sy yg sulung sekarang di Mesir, dia wartawan dr BERNAMA. ditugaskan untuk mendapatkan info dan informasi terkini tentang perkembangan rusuhan di sana. Harapnye selamat pulang ke Malaysia. Kesian ibu sgt risau hingga tak boleh lena tido malam :(
*****
Takziah diucapkan kepada keluarga datuk Saudara sy, kerana datuk saudara yg sy lawat di hospital semalam baru saja meninggal dunia pagi tadi. Semoga roh nya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan yg beriman. Amin.
*****
Buat semua peserta GA, sila rujuk nama anda di sidebar, if sy terskip, tlg beritahu ye. mekasih2 :p

Ok,till the next entry. jumpe lg. Bye2 :)

p/s: perut dah lapar..isk3

No comments:

Post a Comment