Wednesday, February 23, 2011

Tak sampai hati,tapi...


Assalamualaikum.
Salam sejahtera

Lama sungguh tak menaip dlm blog nie.dah usang.dah berhabuk.Org pon xmo singgah lagi.. :'(

Actually la kan, hari ni sepatutnye takde lah kelas. tapi ade kelas ganti pulak. Sy paling tak suke lecturer yg suke cancel kelas dan ganti kelas2 time2 mcm nie. Org nk rehat pun tak bole. Dah la jumaat ni pon ade kelas ganti..isk..Memang lah lecturer berkuasa, tapi kami sebagai pelajar pun ade hak juge..sabo jelahh.

*****
Semalam duty lagi kat lab.Sangat lah ramai org.siap ade waiting list lagi yg nk guna komputer. So,terpaksalah menghalau pengguna2 yg lain yg dah guna lebih dari satu jam. Tak sampai hati sebenarnye sy nk menghalau dorg..bukan menghalau lahh..tapi mempersilakan dorg spy menninggalkan komputer untuk org len nk gune. hehe.betul ke ayat ni? Kesian kat mereka sbb yg betul2 lama duk kat depan komputer ni semuanye tgh betul2 buat assignment. And yg waiting list tu semuanya semata2 nk bukak facebook aje..

*****
Baru balik rumah haritu. Rase rindu nk balik rumah lagi. Rumet2 sy skrg tgh tido. takmo kejut dorg bangun sbb kelas kul 2.30 t..Biarlah dorg rest sbb mlm td dorg tido lmbt.okeh,dah tak tau nk mengarut pe lg, k bye.jumpe lg :)


p/s: mood: mamai2 lagi da nk update blog :)

2 comments:

  1. let's be fren
    do some visit @ http://intanmaizura.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tulah, kadang pon kesian gak kat org yg tunggu giliran nk guna komputer tp ada gak dlm kesibukan tu ada org nk login facebook...

    ReplyDelete