Saturday, February 26, 2011

Saya gadis oktober ^_^

Assalamualaikum
Salam sejahtera kepada semua pembaca :)

Selamat pagi.Sihat tak anda hari ni? Hari ini hari sabtu.hari cuti dan hari menyiapkan assignment yg bertangguh.hehe. Jadi student memang mcm ni lah. lagi lagi yg suke tangguhkan assignment last minit mcm saya =.= Okeh,actually sekarang nie nk tangguhkan lagi asigment tu jap n nak share tentang tarikh lahir. Setiap orang mempunyai ciri2 yg berbeza ikut bulan kelahiran. betul ke? mungkin 50% je betul.kan2??Yup,sy lahir pada bulan oktober.Jom intai2 sikit ape ciri2 insan oktober nih.

actually,pic ni diambil dr app fb :)

Bile tgk2 balik..ade lah 90% yg betul..ishh..terer gak Dato nie wat research eh. Tapi walau mcm mane pun, hanya kita saje yg tahu mcm mane diri kite sendiri kan? Orang boleh buat research atau apa2 saja,tapi jawapan yg tepat ada pada diri individu itu sendiri. Sbb cume kita yg boleh bentuk peribadi,hanya kita yg dapat ubah diri kita untuk jadi yg lebih baik lagi.Insyaallah.

okeh..jumpe lagi.nk setelkan asemen.. byee ^_^

p/s: Renung-renungkan dan selamat beramal :)

No comments:

Post a Comment