Friday, August 26, 2011

Day 4 - A photo that makes you happy.

Assalamualaikum.
salam sejahtera buat semua.

Sudah tiba hari ke4 dalam cabaran 10 hari 10 gambar.Klik di SINI



Dari kiri syaza,iqa,sy,nadia  :)

Gambar ni mengingatkan sy pade roomate mase study dekat uitm Lendu  dulu. Mereka roomate yg terbaik dan sempoi :). Sangat best duk sebilik dgn dorang nie. caring, sharing, tak kedekut, ramah, memahami dan best la.. mereka roomate terbaik yg penah sy kenal. kombinasi 4 org yg sgt sesuai. Almaklum lah sy ni selalu bertukar2 rumet kan, tapi antara yg bertukar nie..dorang yg terbaik :) Bile ingat dorang nie, rase hepi sgt2.

Sy dgn nadia jd roomate mase part 2, pastu iqa masuk join kami mase part 4 n syaza pulak join kami mase kami part5. Die part2 mase tu. Sebelum diorang join, org lain yg masuk bilik kami nie. mcm2 ragam kami jumpe. Akhirnye dpt jugak roomate yg sehati sejiwa.

Sekarang ni pun semua dah terpisah..Sy sambung degree di uitm s.alam, iqa ambil finance di uitm kelantan, nadia ambil hr di uitm kampus bandaraya melaka dan syaza masih di lendu sbb dia baru part4 skrg.Syaza amek akaun ^_^. Rindu sgt kat dorg ni :)


No comments:

Post a Comment