Thursday, August 4, 2011

Segmen : saya nak !

Assalamualaikum.
Salam sejahtera buat semua :)

Yeay! nak join segmen lagi ^_^

klik je banner comel ni okey!
anjuran ADAMAINAA

Okey. Adam & Ainaa suruh pilih nak mana satu antara 5 benda best ni :

1. Header 
2. Banner
3. Poster
4. Kad raya
5. Doodle

Cube teka sy pilih ape? Hehe. mestilah nak HEADER!! saya nak suruh Adamainaa buat kan header untuk blog sy nie. Maklum lah, saye memang tak reti lah bab2 header nie.Header yg ade sekarang ni pun main taram je buat. Sedih sungguh kan kan =.=" Ramai blogger lain mintak Doodles, Tapi sy rasa sy masih belum memerlukan dodles lagi buat mase sekarang. Sebabnye nak belajar lukis doodles sendiri. Nak buat doodles kiut lawa macam blog Adamainaa tuu..Hehe. Agak bersemangat di sini ye :)

Buat Adam dan Ainaa, tq buat segmen nie.
Buat yg nak join, Last 4/8 ni jam 12mlm ye :)

3 comments:

  1. Assalamualaikum

    hehehe. thanks join segmen bengong dari adamainaa.

    nak header ya? boleh boleh :P

    ReplyDelete
  2. http://www2.adamainaa.com/2011/08/hadiah-untuk-perserta-segmen-saya-nak-1.html

    ni hadiah utk yg bertuah hehehe

    ReplyDelete