Friday, August 26, 2011

Segmen:Diari Ramadan Anda

Assalamualaikum..
salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman ^_^

Hari ni nak join segmen by ZALIFA

Klik banner je okey :)
Due date 27/8/2011

Okey,cik Zalifa ada tanya beberapa soalan nie :

Baju raya pesen apa? warna apa?
Baju raye xde pesen2..hehe.cotton yg biase tu je.Ada dua pasang.RM50 sepasang beli kat nilai 3. Dua2 kaler hijau. Jimat dan sgt selesa. Actually kurung ni dibeli sbb nak bawak g kuliah je pun, n memandangkan raya da dekat, so buat baju raya la terus :) 

Antara sms dan kad raya yang mana jadi pilihan korang masa hari raya?
Okey.ini kenyataannya. Dulu memang suka pos kad raya bg kat kawan2. walau rumah kawan tu 5 minit jalan kaki pun boleh sampai, tetap nak pos kad raye gak ^_^. Sebab dulu setem 20sen boleh guna lagi.hee..lagipun masa tu xde handphone n facebook :) Pas zaman kad raya, zaman sms pulak dgn pantun 4 kerat la, kata-kata bunga bunga la, sbb dulu xde handphone yg ada mms.Zaman Sekarang ni jarang dah buat kedua mende tu. paling rajin pun cari pic raya kat google, edit sket,upload then tag kawan2 kat fb. ^_^ 

 Kuih raya kegemaran?
Dulu paling suka kuie almond landon sebab coklat ade banyak kan. pastu da muak n sampai sekarang rasa loya tgk almon landon. sekarang nie takde lagi kueh raya kegemaran, sebab tak suke makan kueh raya sgt la. tapi tart nenas pun ok kot. :)



k, till next entry :)

  





3 comments:

  1. salam aidifitri, syikin...

    hehehee.. 1st time jenjalan kat blog u... thanks for follwe my blog.. anyway 1 follow you jugak k... heheheheheeh...

    selamat hari raya aidilfitri...

    ReplyDelete
  2. saya suka kuih tart nenas n almond london:)

    thnx sudi join ya:)

    slmt hri raya!maaf zahir dan batin:)

    ReplyDelete