Thursday, August 10, 2017

KENAPA NAK KONDEM?

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Khamis menjengah akhirnya.

Insyaallah niat satu minggu satu entri untuk pengisian blog ni diharap dipermudahkan. Semoga terus diberikan kekuatan dan kerajinan untuk menghidupkan blog ni semula. Bila tengok entri-entri yang lepas dengan entri yang sekarang, banyak betul beza dia. Yelah, dulu buat blog masa zaman budak-budak lagi, so ayat pun macam budak budak wicet. ahaha!

Eh, sebenarnya nak share something yang berlegar legar dalam kepala aku ni. Yang menyakitkan hati aku jugak sebenarnya. As usual, aku adalah seorang yang suka diam dan memerhati. Dan selalu yang aku perhatikan,ramai sangat yang suka kondem cara orang lain. Orang buat tu salah, dia je yang betul. Apa ye yang ade dalam fikiran orang macam ni? Geram tau! Kadang-kadang malas nak melayan, so kita terus diam, pergi dan buat hal sendiri je.


Image result for jangan condemn cara orang lain




4 comments:

  1. Ada juga jenis ni, asyik nak cari salah orang lain je... bertabahlah ya...

    ReplyDelete
  2. Ada juga jenis ni, asyik nak cari salah orang lain je... bertabahlah ya...

    ReplyDelete
  3. Same goes to you too. Sabar selagi boleh.

    ReplyDelete
  4. Hurm.. Jenis yang tak nampak salah sendiri.. Stress..

    ReplyDelete