Thursday, August 3, 2017

WATSONS BUY 1 FREE 1

Assalamualaikum wbt
Salam sejahtera buat semua pembaca (:

Watsons tengah sale sekarang ni. Sampai 4 september 2017 rasanya. Salah satunya ialah yang buy 1 free 1 tu. Bila aku belek-belek katalog online, tengok ehhh banyak jugak pilihan yang ada, so apa lagi tarik tangan husband teman pergi watson beli apa yang patut. Jimat sangat!

Ni antara barang yang aku beli.




Lip Ice Sheer color-1 Set
Aku memang guna yang ni kalau kat office. kalau malas nak mekap or pakai lipstick, yg ni je aku calit. Ikut warna darah, best jugak lah.



Maybelline White Super Fresh CC Cream-1 Set
Ni sesaje nak beli. Tak pernah pakai pun CCcream mana-mana jenis. Tapi bila dah beli, memang sangat tak menyesal la sebab memang best sangat, tekstur ringan dan boleh buat alas bedak.


ORITA Shower Gel-3 set
Yang ni paling best. Ada 3 jenis. Susu Kambing, Rose dengan Green Tea. Ni aku beli 3 jenis sekali. Boleh guna untuk 6 bulan kami laki bini.haha!

Pantiliner KOTEX - 1 set

KOTEX Overnight Wing - 1 set


Watsons Gel Body Scrub- 2 set
yang ni pun best, so aku beli 2 set. dapatlah 4 haruman yang berbeza

Dengan promosi Buy 1 Free 1 ni, aku dapat jimatkan RM124.85. banyak kan? So korang tunggu apa lagi, pergi cepat sebelum kehabisan stok. Atau lagi senang korang beli online je dekat website dia. Beli online dapat free gift tau! Klik SINI

ok, jumpa lagi entry akan datang.

Assalamualaikum




7 comments:

  1. mya baru je sign up watsons online.

    singgah blogwalking dari Segmen Nak URL Blog #31

    www.myarosli.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. best kan? dah pergi shoping ke belum? aha

      Delete
  3. Wow..bestnya..kak rabia pun suka membeli brg di watsons

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan.. ade masa lagi ni sementara promosi tamat

      Delete