Thursday, August 31, 2017

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua pembaca (:


Klik link di atas kalau korang taknak lepaskan Sale sempena Merdeka dari Lazada! 
Sale ni berlangsung dari 25-31 Ogos!
(Ada diskaun istimewa sampai 80%!).

Harini last day untuk join contest dari Lazada ni. Harap-harap sempat join, mana tau ade rezeki kali ni kan. So untuk join contest ni ade beberapa soalan yang kita perlu jawab:

a. What do you love about being Malaysian? 

Malaysia adalah negara yang aman damai. Mengikut Global Peace Index 2017, Malaysia menduduki tempat ke 29 dalam senarai peaceful country. Lagi pula, makanan dekat Malaysia sedap-sedap! Disamping kepelbagaian budaya dan agama. Malaysia masih mampu mengekalkan hubungan baik antara semuanya. Lagi pulak, dekat Malaysia lah iols jumpa sang cinta hati. awww.. haha. cia cia cia
     

b. Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/malaysian-brands/ 

SAFI


Semestinya Safi! 
Aku dah gunakan produk Safi dari sekolah Menengah lagi tau. Dari Safi tutup Hijau kepada tutup Gold sekarang. Safi is the best! Murah pun murah, elok pun elok. Memang takkan bertukar pada yang lain lah!


c. Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned. 


1) Safi Rania Gold Day Moisturiser Cream SPF25PA++ (40g)

 Moisturiser cream ni memang my all time favourite! Tak pernah jumpa lagi pelembab yang best sangat macam ni. Seriously tak tipu. Pelembab ni cepat meresap, tak berminyak dan muka akan jadi lembab macam baby! Tak caya cuba pegang pipi iols ni. haha!!

2 ) Safi Rania Gold Concentrated Serum Plus (20ml) 

Serum Safi Rania Gold memng terbaik. Bila pakai rasa muka lembut je dan glowing tau! Kat rumah dah nak habis ni, jap lagi nak kena beli. Alah beli online je sekarang dengan Lazada. Mudah!



 Merdeka! Merdeka! Sale
Klik link di atas kalau korang taknak lepaskan Sale sempena Merdeka dari Lazada! 
Sale ni berlangsung dari 25-31 Ogos!
(Ada diskaun istimewa sampai 80%!).


1 comment: