Sunday, July 31, 2011

Segmen | Rancangan ku dihujung minggu..menjelang ramadan..

Assalamualaikum
salam sejahtera buat semuanya.

Hari ahad yg indah ni nak join segmen lagi. hehe ^_^

Klik banner ye :)

Okey, memandangkan kemungkinan esok akan puasa, so hari ni kami bergotong royong membersihkan rumah.Ibu dan ayah bersihkan luar rumah, saya dan adik pula bersihkan dalam rumah. Dan kejadian ni dah pun berlaku awal pagi tadi sesudah sarapan pagi ye :)

Petang ini ibu cakap nak balik kampung kejap. Nak ziarah kubur arwah atuk dan nenek. Tapi belum tahu lagi jadi atau tidak. Sebab dengar dengar ade orang nak dtg rumah petang ni nak masuk meminang. Haha. Bukanlah, nak amek rambutan. Rumah sy mmng banyak pokok rambutan yg sudah masak ranum. Jadi ibu n ayah pun ajak la kawan2 dorang dtg rumah kait rambutan ^_^

Andainya puasa esok, malam nie mungkin kami akan ke Masjid Bandar Baru Nilai untuk sembahyang terawikh. Jemaah mungkin tak berapa ramai sangt mcm tahun2 yg lepas sbb budak USIM sedang cuti sem kan. 

itu je lah perancangan tuk hari ni :) Till next entry ^_^







1 comment: